Om Barramon

 Barramon er en pintxos- og vinbar, med eget delikatesseutsalg, i Mathallen Oslo. Her tilbyr vi det beste som finnes av mat og drikke fra Spania, med et spesielt fokus på Baskerland.

Pintxos er basiske tapasgodbiter servert på et stykke lettristet brød. Med dyktige kokker, fra henholdsvis Spania og Norge, tilbyr vi en spennende miks av kjente råvarer med en ny vri. Her er det kun fantasien som setter grenser.

Vi følger god, baskisk stil og tilbyr pintxos i ulike priskategorier. Lengden på pinnene, som holder maten sammen, bestemmer prisen på hver pintxo. Etter måltidet summerer vi opp hvor mange småpinner du har, og målet vårt et at du skal kunne spise mye godt for pengene. Etter flere år som grossist og leverandør til restaurantbransjen, har vi også inngående kjennskap til god, spansk vin.

I delikatesseutsalget selger vi det beste fra Spania. Vi har fått god hjelp til å finne de beste leverandørene fra vår søstertapasbar, Barramon, i Barcelona (Blai 28-30 ved foten av Montjuic-fjellet). Alt vi har i utsalget brukes også i vårt eget kjøkken, og det vi ikke selv har av varer, kjøper vi fra de andre utsalgene i Mathallen.
Spør gjerne kokkene om tips og råd til hvordan du selv kan tilberede det vi har i vårt delikatesseutvalg.