Butikk

I vår butikk i Mathallen har vi alt du trenger fra Spania. Vi selger pr hekto av skinker, pølser og ost og gir den informasjonen som er nødvendig for en god matopplevelse. Nedenfor er ett utvalg av hva vi fører.

Skinker:
Barramon tilbyr Bellota, Cebo og Serranoskinke. De to første skinkene er fra den kjente Pata Negra-grisen, mens Serrano kommer fra hvit svin. Jamon Iberico de Bellota er blant verdens desidert beste skinker - vår er lagret i 36 måneder.

Chorizo:
Spanias mest berømte pølse. Barramon har ett bredt utvalg av chorizo som tilfredstiller ethvert bruk. Spør i butikken hvilken chorizo som er best til det du ønsker å bruke den til.

Ost:
Manchego er Spanias mest kjente ost. Barramon har Manchego som er lagret 6 måneder og 12 måneder. I tillegg har vi Mahon fra Menorca, Cabarales fra Asturias, Tills del Tillers fra Catalunya, Idiazabal fra Basker Land mm.

Andre Produkter:
Vi fører også salchichon, fuet, forskjellige olivenoljer, oliven, marmelader, balsamico, sjøsalt, paprikapulver, oliventappenader, ulike honninger, membrillo, tarta de Santiago, Pimientos del Padron, pimientos de piquillo og mye mer.